Termeni ╚Öi Condi╚Ťii Generale pentru Clien╚Ťi

Ace╚Öti ÔÇ×Termeni ╚Öi Condi╚Ťii Generale pentru Clien╚ŤiÔÇŁ sunt aplicabile rela╚Ťiilor ├«ntre PREMIUM TASTY FOOD SRL (denumit ├«n continuare PAPANONICA.RO) ╚Öi Clien╚Ťi. Cu privire la Restaurante se face referire ├«n ÔÇ×Termeni ╚Öi Condi╚Ťii Generale pentru RestauranteÔÇŁ.

Defini╚Ťii

Oferta: gama de produse și servicii oferite de Restaurant care se pot comanda de Client prin Platformă.

Comandă: o comandă plasată de un Client către Restaurant prin intermediul Platformei cu privire la Oferta selectată de Client.

Client:o persoan─â fizic─â sau juridic─â, care plaseaz─â o Comand─â prin Platform─â.

Contract:un contract între Client și Restaurant referitor la o Comandă și livrarea sau ridicarea Comenzii.

Platform─â:┬ápagina/paginile de Internet, aplica╚Ťiile, instrumentele ╚Öi alte echipamente ale Papanonica ╚Öi ale societ─â╚Ťilor ╚Öi partenerilor comerciali afilia╚Ťi acesteia, prin intermediul c─ârora se pune la dispozi╚Ťie Serviciul.

Restaurant: o societate care prepară feluri de mâncare, băuturi și articole aferente și utilizează Platforma pentru a încheia și plăti Contractele.

Informa╚Ťii despre Restaurant:┬áinforma╚Ťiile despre Restaurant ├«n leg─âtur─â cu, printre altele, datele societ─â╚Ťii ╚Öi datele de contact, informa╚Ťii generale, gama de produse (feluri de m├óncare, garnituri, op╚Ťiuni ╚Öi b─âuturi), pre╚Ťurile pentru fiecare produs individual (inclusiv TVA), sigla societ─â╚Ťii, grafice, zona de livrare (inclusiv coduri po╚Ötale), costuri de livrare ╚Öi cantit─â╚Ťile minime de comand─â.

Serviciul: serviciile comerciale ╚Öi/sau activit─â╚Ťile care se ofer─â Clientului de PAPANONICA.RO, inclusiv publicarea Ofertei, facilitarea ├«ncheierii Contractelor ╚Öi transmiterea Comenzilor c─âtre Restaurantul relevant.

Datele de identificare ale PAPANONICA.RO

PAPANONICA.RO este administrat de c─âtre PREMIUM TASTY FOOD SRL

SEDIU SOCIAL: STR STADIONULUI NR 6 SC B ET 4 AP 40 MUN CONSTANTA, JUD CONSTANTA, ROMANIA

Nr.ORC: J13/1237/2018

CUI: 39325946

[email protected]

Luni-Vineri între orele 10-16

Aplicabilitate

 1. Ace╚Öti Termeni ╚Öi Condi╚Ťii Generale pentru Clien╚Ťi sunt aplicabile numai Serviciului. Papanonica.ro nu r─âspunde de Ofert─â. Dup─â cum este cazul, Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile Generale ale Restaurantului se vor aplica Ofertei ├«n suplimentar.
 2. Prin plasarea unei Comenzi, Clientul încheie direct un Contract cu Restaurantul pentru livrarea Ofertei selectate de Client. Clientul este angajat de Comandă și nu va avea dreptul la o rambursare, exceptând cazul în care anularea este permisă de Restaurant conform articolului 6 de mai jos, iar anulare ni s-a făcut publică în programul de lucru, în 3 ore de la comandă, caz în care nu percepem comision.

Oferta

 1. Papanonica.ro public─â pe Platform─â Oferta ├«n numele Restaurantelor, conform Informa╚Ťiilor despre Restaurant furnizate de Restaurante. Papanonica.ro nu va accepta nicio r─âspundere sau obliga╚Ťie pentru con╚Ťinuturile Ofertei ╚Öi Informa╚Ťiile despre Restaurant de pe Platform─â. Restaurantul poate folosi ingrediente ╚Öi aditivi ale felurilor de m├óncare ╚Öi b─âuturilor care ar putea provoca alergii ╚Öi intoleran╚Ťe. Dac─â un Client este alergic la orice alimente, recomand─âm s─â contacteze telefonic Restaurantul pentru informa╚Ťii despre alergenii prezen╚Ťi, ├«nainte de a plasa o Comand─â.
 2. Papanonica.ro prezint─â toate Informa╚Ťiile despre Restaurant astfel ├«nc├ót s─â fie clar Clientului care sunt drepturile ╚Öi obliga╚Ťiile acestuia dup─â ce a acceptat Oferta.
 3. Papanonica.ro nu va accepta nicio r─âspundere pentru disponibilitatea Platformei.

Contractul

 1. Contractul intr─â ├«n vigoare din momentul ├«n care Clientul finalizeaz─â Comanda prin ap─âsarea butonului ÔÇ×Cump─âr─â acumÔÇŁ sau ÔÇťTrimiteÔÇŁ ├«n timpul procedurii de plasare a unei Comenzii prin Platform─â.
 2. Dup─â recep╚Ťionarea Comenzii, Papanonica.ro va confirma electronic Comanda Clientului.
 3. Contractul se poate executa de Restaurant doar dac─â Clientul furnizeaz─â date de contact ╚Öi informa╚Ťii despre adres─â corecte ╚Öi complete atunci c├ónd plaseaz─â Comanda. Clientul este obligat s─â raporteze imediat orice neconcordan╚Ťe din detaliile de plat─â furnizate sau indicate Papanonica.ro sau Restaurantului direct.
 4. ├Än privin╚Ťa informa╚Ťiilor despre starea Comenzii acestuia, dup─â ce a plasat Comanda, Clientul este obligat s─â fie disponibil telefonic sau prin email (astfel cum este men╚Ťionat la plasarea Comenzii) at├ót pentru Restaurant, c├ót ╚Öi pentru Papanonica.ro.
 5. ├Än cazul ├«n care Clientul alege s─â i se livreze Comanda, Clientul trebuie s─â fie prezent la adresa de livrare indicat─â de Client ├«n comand─â pentru a ridica/recep╚Ťiona articolele Comenzii.
 6. ├Än cazul ├«n care Clientul hot─âr─â╚Öte s─â ridice Comanda, trebuie s─â fie prezent la ora selectat─â la loca╚Ťia de ridicare a Restaurantului, dup─â cum se indic─â ├«n mesajul de confirmare pe email, telefonic, sms sau pagina de internet papanonica.ro.
 7. La livrarea Comenzii, Restaurantul poate solicita identificarea, ├«n cazul ├«n care Comanda con╚Ťine produse alcoolice sau alte produse cu limit─â de v├órst─â. ├Än cazul ├«n care Clientul nu se poate identifica ├«n mod corespunz─âtor sau nu ├«ndepline╚Öte cerin╚Ťele minime de v├órst─â, Restaurantul va refuza s─â livreze Clientului produsele respective. ├Än acest caz, se pot percepe costuri de anulare pentru daunele suferite de papanonica.ro sau Restaurant.
 8. Papanonica.ro nu accept─â nicio r─âspundere referitoare la executarea Contractului.

Denun╚Ťarea Contractului ╚Öi anularea Comenzii

 1. Av├ónd ├«n vedere natura perisabil─â a Ofertei, Clientul nu va avea dreptul s─â denun╚Ťe Contractul. Comenzile nu se pot anula de Client prin intermediul papanonica.ro. Clientul poate s─â Anuleze Comanda c─âtre Restaurant numai ├«n cazul ├«n care Restaurantul indic─â ├«n mod explicit c─â Anularea Comenzii de c─âtre Client este posibil─â.
 2. Restaurantul are dreptul s─â anuleze Comanda, de ex. dac─â Oferta nu mai este disponibil─â, ├«n cazul ├«n care Clientul a transmis un num─âr de telefon incorect sau inoperabil sau alte date de contact incorecte, sau ├«n cazul for╚Ťei majore
 3. ├Än cazul ├«n care Clientul plaseaz─â o Comand─â fals─â (de exemplu prin indicarea de date de contact incorecte, prin neplat─â sau prin neprezentarea la loca╚Ťia de livrare sau ridicare, pentru a primi Comanda) sau nu ├«ndepline╚Öte ├«n alt mod obliga╚Ťiile acestuia conform Contractului, papanonica.ro va avea dreptul s─â refuze orice Comenzi viitoare de la un asemenea Client.
 4. papanonica.ro are dreptul s─â refuze Comenzile ╚Öi s─â anuleze Contractele ├«n numele Restaurantului, dac─â exist─â orice suspiciune rezonabil─â referitoare la corectitudinea sau autenticitatea Comenzii sau a datelor de contact. Dac─â papanonica.ro anuleaz─â o Comand─â care s-a pl─âtit deja, papanonica.ro va transfera suma pl─âtit─â ├«n acela╚Öi cont din care s-a efectuat plata. ├Än cazul ├«n care Clientul plaseaz─â Comenzi care par false sau frauduloase, papanonica.ro poate raporta acest fapt la poli╚Ťie.
 5. ├Än cazul ├«n care politica Restaurantului permite anularea comenzii, papanonica.ro nu va percepe comision dac─â este ├«n╚Ötiin╚Ťat ├«n mod public prin intermediul programului de lucru despre opera╚Ťiunea de anulare ├«n 3 ore de la momentul comenzii.

Plata

 1. ├Än momentul ├«ncheierii Contractului conform prevederilor din articolul 5.1 din ace╚Öti Termeni ╚Öi Condi╚Ťii Generale pentru Clien╚Ťi, Clientul are obliga╚Ťia s─â pl─âteasc─â Restaurantului Comanda,┬ápapanonica.ro ac╚Ťioneaz─â ├«n calitate de mandatar pentru a percepe contravaloarea comenzii, nefiind beneficiarul pl─â╚Ťii.
 2. Restaurantul a autorizat papanonica.ro să accepte plata online de la Client, în numele Restaurantului.

Livrarea comenzilor

 1. Livrarea comenzilor se face cu ajutorul flotei proprii de autovehicule, cu ajutorul firmelor de transport autorizat, cu ajutorul partenerilor din platformele de delivery.
 2. Comenzile se livrează în cel mai scurt timp de la preparare dar nu mai târziu de 1h 30 minute.
 3. Livrarea comenzilor la adresa clientului se face contra cost.
 4. Ridicarea comenzilor de la sediul restaurantului este gratuit─â.

Rezolvarea plângerilor

 1. Plângerile Clientului despre Ofertă, Comandă sau executarea Contractului urmează să se transmită Restaurantului. Răspundere exclusivă pentru Ofertă și executarea Contractului revine Restaurantului.
 2. ├Än cazul ├«n care Clientul are o pl├óngere referitoare la Serviciu, pl├óngerea urmeaz─â s─â se comunice prin intermediul formularului de contact, prin email sau po╚Öt─â c─âtre serviciul clien╚Ťi papanonica.ro, la adresa de contact indicat─â ├«n articolul 2 din ace╚Öti Termeni ╚Öi Condi╚Ťii Generale pentru Clien╚Ťi.
 3. Odat─â primit─â pl├óngerea de c─âtre papanonica.ro, aceasta din urm─â va reac╚Ťiona c├ót mai cur├ónd posibil, dar nu mai t├órziu de dou─â s─âpt─âm├óni, cu confirmarea de primire. papanonica.ro ├«╚Öi propune s─â rezolve pl├óngerea de ├«ndat─â ce este posibil, dar nu mai t├órziu de patru s─âpt─âm├óni.
 4. Pl├óngerile, a╚Öa cum sunt descrise ├«n sec╚Ťiunile 1 ╚Öi 2 din acest articol, trebuie depuse imediat, ├«n timp util dup─â ce Clientul a detectat lipsurile, s─â fie descrise complet ╚Öi clar ╚Öi depuse la Restaurantul respectiv (sec╚Ťiunea 1) sau papanonica.ro (sec╚Ťiunea 2).
 5. Comisia European─â gestioneaz─â o Platform─â ODR. Aceast─â Platform─â se g─âse╚Öte la https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm exclude ├«n mod explicit utilizarea oric─ârei solu╚Ťii de Rezolvare Alternativ─â a Litigiilor, astfel cum sunt prev─âzute de Directiva 2013/11/UE.

Comunic─âri comerciale

 1. C├ónd plaseaz─â Comanda, Clientul se poate de asemenea abona la comunic─ârile comerciale (newsletter, SMS, e-mail) ├«n mod separat pentru fiecare ├«n parte. Clientul se poate dezabona de la acest newsletter ╚Öi alte servicii, ├«n mod separat, ├«n orice moment ╚Öi cu titlu gratuit, sau contact├ónd service-ul Clien╚Ťi prin utilizarea datelor de contact men╚Ťionate la ÔÇ×Adresa de Coresponden╚Ť─âÔÇŁ din articolul 2 din ace╚Öti Termeni ╚Öi Condi╚Ťii Generale pentru Clien╚Ťi.
 1. Inspectarea și corectarea datelor cu caracter personal arhivate
 1. papanonica.ro va procesa datele cu caracter personal referitoare la Client. Procesarea datelor cu caracter personal fac obiectul┬áPoliticii de Confiden╚Ťialitate.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0